Transitiecafé consumptiegroederen
Home Agenda 10102024 - Transitiecafé Consumptiegoederen

Tijdens het Transitiecafé gaan we aan de slag om bestaande samenwerkingen rondom circulaire consumptiegoederen te versterken en nieuwe samenwerkingen te starten. Welke partijen zijn er al bezig en hoe kunnen we aansluiten? Dit is dé gelegenheid om inspiratie op te doen en je aan te sluiten bij een beweging die echt het verschil maakt.

Met key-notes van:

  • Anne-Marie Rakhorst, voorzitter van de Transitieagenda Consumptiegoederen, over de laatste ontwikkelingen rondom circulaire consumptiegoederen.
  • Katrien Termeer, hoogleraar bestuurskunde (Wageningen University & Research) over samenwerking in al haar vormen
  • Thami Schweichler, oprichter van United Repair Centre, over inclusieve samenwerking in de praktijk.

Na het plenaire deel verkennen we in deelsessies bestaande samenwerkingen van koplopers om circulaire consumptiegoederen op te schalen. Kijk hier voor het complete programma.

Doe mee aan de deelsessie elektronische & elektrische apparaten

Wil jij meepraten en -denken over hoe we meer circulair kunnen omgaan met elektronische en elektrische apparaten? Sluit dan aan bij de deelsessie hierover die geleid wordt door Martin Hof (Techniek (Techniek Nederland), Ben Hofenk (Inventum Huishoudelijke Apparaten), Erik van der Nol (Bluemovement / BSH Home Appliances Group) en Jan van Os (ATAG Benelux). 

Lees ook: Martin Hof is de nieuwe aanjager voor de Transitieagenda huishoudelijke apparatuur

Neem contact op