Laadpaaltechniek
Home Nieuws 2024 Update keuzedeel Laadpunten voor EV (K1311)

De afgelopen maanden heeft de ontwikkelgroep van BLEI (Branchesamenwerking Leermiddelen en Examenproducten Infratechniek) het keuzedeel “Laadpunten voor EV” (K1311) geüpdatet. Op basis van de ervaringen van het afgelopen jaar is nu een nieuwe versie van het werkboek en het BPV-boek beschikbaar, versie september 2024. Dit keuzedeel is nu beschikbaar voor BBL-studenten.

Wat is er aangevuld?

  • De laatste ontwikkelingen zijn verwerkt.
  • Het lokaliseren en analyseren van storingen is opgenomen.
  • De veel voorkomende storingen zijn toegevoegd.
  • Tekstuele aanpassingen.

Daarnaast wordt het werkboek als een e-learning beschikbaar gesteld. Verder kan het BPV-boek, naast het downloaden en het fysiek gebruik, ook als digitale BPV-tool in de BLEI.academy worden gebruikt. De keuze is aan de student en zijn of haar leerbedrijf. 

Toegang voor BBL-studenten

Een opleider aangesloten bij BLEI kan het keuzedeel op de gebruikelijke wijze kiezen in de BLEI.academy. Het keuzedeel is voor opleiders kosteloos beschikbaar. Dit is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van branchepartijen, betrokken bij het Laden van Electrische Voertuigen.

Opleiders van BBL-studenten die niet zijn aangesloten bij BLEI kunnen toegang krijgen tot het digitale keuzedeel door een mailtje te sturen naar info@stichtingblei.nl. In deze mail heeft BLEI voor de toegang tot dit keuzedeel de volgende gegevens van je nodig:
•    Naam ROC;
•    Voornaam, tussenvoegsel en achternaam van de docent en/of student;
•    Mailadres docent en/of student.

De student en/of docent ontvangt een mail met daarin inlogpagina, zijn/haar gebruikersnaam en wachtwoord. Het account blijft een jaar geldig en stopt daarna automatisch. 

Vragen aan BLEI

Vragen en opmerkingen over de BLEI.academy kun je mailen naar info@stichtingblei.nl.Je kunt ook bellen via 06 - 2653 2761 (maandag t/m donderdag van 09.00 tot 12.00 uur). Mutaties in namen, opleidingen en mailadressen kunnen uitsluitend per mail aan BLEI  worden doorgegeven.

Neem contact op